actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Advies? Luister naar je moeder!

Festool

Ik heb een goed advies voor allen op deze website: begin tijdig aan het zoeken van verjaardagscadeautjes. Ik wil graag even met jullie het verhaal delen over hoe ik super last minute, met veel stress, een topcadeau voor mijn vader heb kunnen regelen; de Festool systainer en de Festool geleiderails van Festool. Geloof mij; dit ging niet zonder slag of stoot.

Verjaardag.

Laat ik beginnen bij het begin. Mijn vader werd 58 jaar, en hij viert nooit heel uitgebreid zijn verjaardag. Hij vind in het middelpunt staan vervelend, dus het liefst doet hij even een taartje thuis, en gaat hij erna verder met zijn dag. Vorig jaar was ik tijdens zijn verjaardag op reis en moest ik hem met een slechte Wifi verbinding een fijne verjaardag wensen. Dit jaar wilde ik het dus anders doen. Mijn vader is een echte klusser; hij houdt ervan om rond het huis van alles te maken, fixen en verbeteren. Hij sluit lampen aan, timmert zo een kast in de muur, en kan zelfs naar de pijpen onder de gootsteen kijken als je dat nodig hebt. Ik wilde hem dus idealiter iets geven dat goed bij zijn hobby’s aansluit. Maar wat geef je een klusjesman van alles? Hij heeft waarschijnlijk ‘van alles’ al in huis! En als ik heel eerlijk ben; ik weet ook niet wat ik moet zoeken.

Moeder weet best.

Mijn moeder adviseerde mij na dagen van Praxis winkels en bouwmarkten bezoeken, eens online te kijken. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik typte in google maar wat termen, zoals ‘klusjes’ en ‘repareren’, en ik kwam uiteindelijk terecht op de site voor Festool apparatuur. Voor de mensen die niet helemaal weten wat dit inhoudt (zoals ik); dit is apparatuur voor de wat grotere klussen, zoals automatische zagen, lasapparaten, en freesmachines. Iets wat klusbedrijven in grotere maten wel hebben, maar niet iedere thuisklussers.
Ik zag meteen dat dit was wat mijn vader nodig had, een wat grotere, luxere uitvoering van apparatuur dat hij nu nog met de hand deed.
Ik kon online makkelijk de producten en apparatuur vergelijken, en het werd nog bezorgd ook.

Een stiekem traantje.

Toen mijn vader de deur open deed, verwachtte hij zeker niet mij met een enorme doos te zien staan. Toen hij het cadeau uitpakte, kon hij niet geloven wat hij zag. Een cadeau dat echt aansloot bij zijn hobby’s! Hij at een stuk taart, en ik heb hem de rest van de middag niet meer gezien. Hij was ergens aan het klussen.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén