actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Alle vergeten verjaardagen

Het mag weer! Langzaamaan mogen we weer bij elkaar op bezoek en kunnen we beginnen met het inhalen van alle gemiste feestjes. Natuurlijk doen we dit nog wel volgens de geldende maatregelen. Maar er komt meer perspectief en men kan zich weer een beetje, op een veilige manier, ontspannen. Door de crisis hebben een hoop mensen elkaar moeten missen, soms ook op belangrijk momenten in het leven. In deze blog vertel ik je hoe je dat kan inhalen. Lees je mee?

Een fijn feestje thuis

Je mag op dit moment maximaal 4 mensen thuis ontvangen. Tijd voor een klein feestje. Wellicht vier jij verlaat je verjaardag met je gezin en wat vrienden of familieleden. Houd het altijd klein. Zorg dat er wat hapjes zijn maar haal niet te veel in huis. Als je het nog ongemakkelijk vindt om binnenshuis af te spreken, maak dan de tuin gereed, zo kan je in de buitenlucht zitten met elkaar.

Uiteten met vrienden of familie

Je hoeft natuurlijk ook niet thuis af te spreken. Als je met een klein gezelschap bent, kun je ook het comfort van een terrasje opzoeken. Zo hoef je je geen druk te maken om het eten en kan je lekker blijven kletsen. Iedereen kan zich richten op het bijpraten en er zijn verder geen afleidingen. Daarnaast hebben we niet alleen elkaar maar ook de vrijheid om naar buiten te gaan en ergens aan te schuiven gemist, dus neem het ervan!

Wat moet je kopen?

Ga je zelf op bezoek bij iemand? Dan zul je je misschien weer achter je oor moeten krabben als het gaat om wat je wilt kopen. Voor sommige mensen is het een jaar geleden sinds ze verjaardagscadeaus hebben aangeschaft. En voor velen was dat voor de crisis al een gedoe. Gelukkig zijn er meer dan genoeg ideeën als het gaat om cadeau's voor hem. Een flesje wijn doet het altijd goed maar is misschien niet zo speciaal. Kijk daarom eens op de website van Hemdvoorhem.nl. Zij hebben prachtige herenkleding en accessoires, daar zit voor iedereen wel wat bij.

Geniet van het moment

Nu het allemaal weer een beetje kan, is het belangrijk dat we genieten van het moment met elkaar. Je weet pas wat je mist als het er niet meer is, nou dat hebben we het afgelopen jaar geweten. Alleen al het feit dat we elkaar weer kunnen zien, is al een reden voor een feestje.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén