actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Damesschoenen: stoer en toch elegant

Damesschoenen

De term damesschoenen klinkt wel een beetje tuttig. Jij denkt waarschijnlijk, net als ik, dan direct aan pumps of laklederen instappertjes. Maar dat hoeft echt niet hoor! Er zijn ook heel stoere damesschoenen. Het ontwerp van deze damesschoenen is gebaseerd op de overbekende soldatenkistjes. Maar dan echt voor dames. Dus met een leuke gesp hier en een mooi printje daar. Damesschoenen kunnen elegant en stoer tegelijk zijn, dat zie je wel aan deze schoenen. Je kunt ze fijn combineren met een jeans of onder een rokje. Jij bepaalt dat gewoon lekker zelf!
Damesschoenen

Sportschoenen voor dames zijn ook damesschoenen

Wij vrouwen hebben andere wensen op het gebied van schoenen dan mannen. Natuurlijk willen we lekker lopen, maar het moet er ook nog een beetje elegant uit zien aan je voeten. Damesschoenen voor in de sportschool of voor tijdens het hardlopen zijn dus heel anders dan herenschoenen. Dit heeft niet alleen te maken met de kleur van de schoenen, maar er worden soms ook andere materialen gebruikt, bijvoorbeeld voor de zolen. Laat je dus goed informeren over de sportschoenen die je wilt gaan aanschaffen. Staar je vooral niet blind op of ze wel bij de rest van je outfit passen, dat is echt van ondergeschikt belang.

Pumps zijn supervrouwelijke damesschoenen

Als vrouw ontkom je er echt niet aan. Je hebt gewoon minimaal één paar pumps nodig. Deze damesschoenen zijn te combineren met alle kleding die je je maar kunt bedenken. Met een mantelpak of broekpak voor op je werk, maar ook gewoon onder een jeans of een jurk. Zoals met alle schoenen: jij draagt wat jij mooi vindt en wat jij lekker vindt zitten. Pumps staan er niet direct om bekend dat ze lekker zitten, maar dat kan wel! Ook pumps met een hele hoge (naald-)hak kunnen fijn lopen. Kijk maar eens in bovenstaande webshop.

Damesschoenen bestel je online

Welke soort damesschoenen je ook wilt, je hoeft er de deur niet meer voor uit. Je kunt lekker achter je laptop gaan zitten met een kopje thee erbij. Wanneer je naar bovenstaande webshop gaat, dan moet je jezelf van te voren even heel flink toespreken: er zijn zo ontzettend veel mooie schoenen te koop, je wilt ze eigenlijk allemaal wel! Spreek dus voor je de online shop in stapt goed met jezelf af wat je “mag” besteden. Klik, bestel en betaal en de volgende werkdag worden je schoenen al bij je thuis bezorgd.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén