actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Door de bomen het bos niet meer zien? Koop een schrijfmap!

schrijfmap

Iedereen kent het wel: je bent op kantoor zo druk bezig dat je even niet meer weet waar je dat ene belangrijke formulier hebt opgeborgen. Of misschien nog wel erger: de situatie waarbij je per ongeluk een kop hete koffie over je belangrijke papieren heen laat vallen. Om dit – en nog vele andere problemen – te voorkomen koop je een schrijfmap! Niet alleen handig, maar ook nog eens heel erg mooi.  Weten waarom een schrijfmap zo handig is? Lees het hier!

Een schrijfmap houdt orde in de chaos

Ik noemde de bekende situatie waarbij tientallen belangrijke papieren los over het kantoor verspreid liggen al. Niets is irritanter dan dat. Daarnaast straalt het uit dat je chaotisch bent en dat wil je (zeker op klanten) niet overbrengen. Je raakt dingen kwijt, kan ze niet meer vinden of bent vergeten waar bepaalde dingen liggen. Je verliest daar niet alleen gezicht mee, ook verlies je een hele hoop tijd met het zoeken. Een schrijfmap houdt alle papieren netjes bij elkaar en daarnaast maakt de schrijfmap het mogelijk om papieren toe te voegen uit de map of juist weg te laten. Zo weet je altijd waar je belangrijke papieren zijn en heb je alles binnen een mum van tijd bij de hand!

Een schrijfmap beschermt uw privacy én kwaliteit van uw werk

De schrijfmap zorgt er niet alleen voor dat uw werk bij elkaar gehouden wordt. Daarnaast is een schrijfmap onwijs handig om te zorgen dat ongewenste kijkers hun ogen van jouw werk afhouden. Je hoeft de map maar dicht te slaan of het wordt al moeilijker voor langslopende mensen om met jou mee te kijken. Ook nu je papieren minder snel kwijtraakt, komt het minder snel in handen van de mensen waar het niet thuishoort.

Daarnaast zorgt de schrijfmap ervoor dat het werk beschermd wordt tegen beschadigende factoren zoals omgestoten kopjes koffie of penstrepen die per ongeluk op het werk terecht komen.

Een schrijfmap is daarnaast natuurlijk ook gewoon erg mooi!

Een schrijfmap is niet alleen maar handig. Het is ook nog eens heel erg mooi! Je kan tegenwoordig kiezen uit tig verschillende kleuren en printjes. Zo is een leren schrijfmap ideaal voor mensen die de map mee nemen naar kantoor. Het is formeel, luxe en de kwaliteit van leren schrijfmappen is zeker om over naar huis te schrijven. Geen fan van leer? Kies dan voor een mooie schrijfmap met een leuke kleur of print waar jij blij van wordt. Zo koppel je ook nog eens een blij gevoel aan de map waar al jouw werk in zit en ga je hopelijk weer met goede zin aan het werk de volgende keer dat je de schrijfmap openslaat!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén