actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Glucosamine paard: wat heb je er precies aan?

glucosamine paard

Glucosamine paard is niet nodig zou je toch denken? Alles wat een paard nodig heeft haalt hij toch al uit de natuur en de voeding die je hem al geeft. Het is natuurlijk heel erg logisch dat je dit denkt maar niets is minder waar. Het is immers ook een grote stap om in te kiezen voor supplementen zoals glucosamine paard. Toch denk ik dat je na het lezen hier een beetje anders over zal gaan denken. Wist je bijvoorbeeld al dat glucosamine paard honderd procent natuurlijk is? Er zijn namelijk veel mensen die anders beweren. Met deze blog wil ik dan ook graag wat van deze onwaarheden ontkrachten. In deze blog lees je precies wat de werking van dit supplement is en waarom het dus een natuurlijke toevoeging is aan het dieet van uw paard.

Glucosamine paard voor beter prestaties van je paard

Glucosamine paard is dus een natuurlijke aanvulling op het voedingspatroon van uw paard. Alleen rest er nu nog de vraag: waar is glucosamine paard precies goed voor dan? Dit supplement focust zichzelf op de gewrichten van het paard. Door het aminosuiker zullen de gewrichten beter onderhouden worden. Bovendien gaan gewrichten ook soepeler worden. Uw paard wordt dus een stuk soepeler in de bewegingen. Dit supplement is bijvoorbeeld perfect voor wedstrijdpaarden. Denk maar eens hoe belangrijk het voor wedstijdpaarden kan zijn om net dat stukje soepeler te bewegen. Toch is dit middel niet alleen voor wedstrijdpaarden. Integendeel, gewone paarden hebben vaak ook de behoefte aan dit middel. Wie wil er immers niet beter kunnen bewegen. Het geeft een prettiger gevoel.

Echte aanrader tegen artrose

Glucosamine paard is ook een goed middel tegen artrose bij je paard. Helaas is artrose bij paarden niet volledig te genezen. In elk geval op dit moment kan dit nog niet totdat er een medicijn voor wordt gevonden. Toch kun je iets doen tegen artrose want met glucosamine paard is het mogelijk om de pijn te verlichten en de symptomen te verminderen. Met symptomen verminderen bedoel ik dat het paard door de versoepeling van de gewrichten minder last ervaart van de artrose. Dit gun je natuurlijk ieder paard. Zeker als het paard van jou is en dat je dus een emotionele band ermee hebt. Met glucosamine paard wordt het goed mogelijk om het leven van je paard een heel stuk aangenamer te maken, zelfs met artrose.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén