actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Goedkoop pakket versturen binnen no time

goedkoop pakket versturen

Het is altijd leuk om iets naar iemand te sturen. Als er iets met de post komt is dat toch altijd een soort nostalgie. Brieven en kleine pakketjes kun je gemakkelijk even op de post doen. Bij een goedkoop pakket versturen en grote pakketten gaat het anders, maar het blijft makkelijk om te doen. Ten eerste regel je alles online en wordt het pakketje opgehaald. Wil jij een goedkoop pakket versturen dan is dat geen probleem. Het kost je namelijk niet veel meer dan bij een klein pakketje. In deze blog vertellen we je meer over het versturen van een goedkoop pakket. Je doet het in drie stappen.

 Een goedkoop een pakket versturen en aangeven

Als je van plan bent om een groot pakket goedkoop te versturen kun je online aangeven wat er precies verzonden moet worden. Je kunt alleen een goedkoop pakket verzenden als je van tevoren even aangeeft waar het om gaat. Zo wordt er online al gevraagd hoe groot het pakket precies is en wat het pakket weegt. Als je dit hebt aangegeven kun je al een goedkoop  pakket versturen. De volgende stap in het proces komt van de kant van het bedrijf. Jij hoeft op dat moment alleen even te wachten.

Een goedkoop pakket versturen met een label

Om er voor te zorgen dat alles van de juiste persoon naar de juiste ontvanger gaat stuurt het bedrijf je een label. Naast dat je aangeeft hoe groot jouw pakket precies is geef je ook je adres door. Het label dat naar het door jouw doorgegeven adres wordt gestuurd plak je vervolgens op de doos. Jij kiest zelf , want wil je een goedkoop pakket  versturen of liever een snel pakket. Jij hebt helemaal zelf in de hand wat er met jouw pakket zal gebeuren. Deze optie kan je ook gewoon online doorgeven. En hierna volgt alweer de laatste stap als je een goedkoop pakket  versturen wilt.

De bezorger komt het halen

Waar je voor de kleine reguliere pakketjes de deur uit gaat is dat hierbij anders. Je hebt alles online al aangegeven en het enige wat nog rest is het ophalen van het pakket. Je hebt zelf aangegeven of je een goedkoop pakket wilt versturen of een snel pakket. Dit bepaalt namelijk hoe snel jouw pakket wordt opgehaald en bezorgd. Wil jij een goedkoop pakket versturen, wees dan op tijd met het aangeven van het pakket. Zo weet je zeker dat het niet te laat bij de ontvanger aankomt.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén