actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Live chat service is een absolute aanrader

live chat service

Je bent niet de enige ondernemer met vragen. In dit digitale tijdperk zijn steeds meer nieuwe dingen mogelijk. Alles blijft zich ontwikkelen en dus is het lang zo gek nog niet dat je met vragen zit. Veel mensen met een webshop zitten vooral met het interactie probleem. In een winkel van stenen en cement kunnen mensen gewoon op je afstappen. Online gaat dat niet op die manier. Wat  tegenwoordig wel steeds meer wordt gedaan is het gebruiken van een live chat service. Hierbij laten ondernemers de interactie met (potentiele) klanten over aan anderen. Wil je meer weten over de zogeheten live chat service? Lees dan vooral even verder.

Live chat service werkt echt

Vele mensen hebben het al geprobeerd en het lijkt echt te werken. Dat is ook niet moeilijk te begrijpen, want als iemand met een vraag zit kunnen zij deze gewoon stellen. Ook als jij niet aan het werk bent. Online kunnen bezoekers van je website een vraag stellen als zij deze hebben. Deze worden beantwoordt door de professionele live chat operators. 23 uur per dag kan jouw website interactief zijn. Alles wat mensen onduidelijk vinden wordt duidelijk gemaakt en dus doen zij sneller een aankoop. Een live chat service werkt echt als het gaat om conversie percentages.  Maar dat is niet alles, want het helpt jou namelijk ook goed verder.

Een live chat service brengt verbeterpunten aan het licht

Alles wat wordt besproken tijdens de live chat service wordt opgeslagen. Jij als ondernemer kunt dan dus zien hoeveel mensen na een vraag te stellen iets kopen. Ook wordt heel goed duidelijk wat de verbeterpunten van de website zijn. Als een zelfde vraag telkens weer voorkomt bij de live chat service is er vast iets onduidelijk. Jij kunt daar dan op reageren door dat specifieke onderwerp op je website helder te maken. Je zult zien dat die vraag minder gesteld zal worden en mensen eerder tot kopen overgaan. Een live chat service laat je precies zien wat de consument mist op je website.

Online een live chat service inschakelen

Als jij denkt dat dit is wat je website nog mist dan staat er niets anders op om bij Bconnect een pakket te nemen voor een professionele live chat service. Je zult na een korte tijd al zien dat het echt heel goed werkt. Ben jij klaar voor een interactieve website, een hogere score op betrouwbaarheid én meer conversie?

Geef een reactie

Thema door Anders Norén