actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Mkb-afval.nl helpt je van je afval af

Mkb-afval.nl

Als je (startende) ondernemer bent, kun je af en toe wel wat advies gebruiken. Je weet immers alles van je eigen vakgebied, maar er is nog zoveel meer waar je rekening mee moet houden. De belastingen, de facturen, de afschrijving van je bedrijfsauto en ga zo maar door. Maar ook op het gebied van afval is het wel fijn als iemand je erop wijst dat het helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Mkb-afval.nl staat op dat gebied voor je klaar. Bij Mkb-afval.nl huur je snel en gemakkelijk een afvalcontainer die ook nog eens, volgens afspraak, geleegd wordt. Je kunt bij Mkb-afval.nl diverse opties nagaan om te kijken welke container en welke huurtermijn het best bij je past. Heb je je vergist of heb je een piek of dal in je afvalstroom? Dan kun je ook gemakkelijk je overeenkomst aanpassen. Gewoon op Mkb-afval.nl.

Een overeenkomst afsluiten met Mkb-afval.nl

Door een overeenkomst voor het afvoeren van je afval af te sluiten met Mkb-afval.nl ben je in veruit de meeste gevallen goedkoper uit dan wanneer je een overeenkomst afsluit met de afvalverwijderaar van de gemeente. Bovendien kun je hier ook nog eens zelf je contractduur bepalen en dus, voor een deel, de prijs per maand. Het inschatten van de hoeveelheid afval is en blijft lastig. Je kunt hierbij ook wel wat hulp gebruiken. En dat kan. Online, maar ook telefonisch zitten de mensen van de klantenservice voor je klaar.

Mkb-afval.nl is erg overzichtelijk

Je hebt vaak van die sites waar je het één na het ander moet invullen om dan tot de conclusie te komen dat je veel duurder uit bent dan je gepland had. Op de site van Mkb-afval.nl volg je de logische volgorde. Dingen die je zelf heel goed kunt weten over je eigen afval. Na iedere klik wordt de prijs (al dan niet) aangepast. Zo weet je bij iedere stap in het proces hoe je ervoor staat. En je gegevens? Die vul je pas op het laatst in!
Mkb-afval.nl

Mkb-afval.nl is ook handig in de grote(re) steden

Veel steden hebben een gemeentelijk reinigingsbedrijf. Hiervoor betaal je, als ondernemer, nogal wat reinigingskosten. Wanneer je in zee gaat met Mkb-afval.nl komen die reinigingskosten te vervallen. Je zorgt immers zelf voor de afvoer van je afval. Dat kan je heel veel geld schelen. En dat is natuurlijk de eerste winst die je maakt, geld dat je niet uitgeeft hoef je ook niet terug te verdienen!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén