actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Partytent huren Brabant overtrof verwachtingen

Partytent huren Brabant overtrof verwachtingen

“Er wordt gefeest in de tent er wordt geschuild in de tent, er staan zoveel mensen droog en zelfs de band? Waar, waar, waar huur ik zo'n partytent?”

Los van verzeild raken in een slechte parodie op de “Wat wil je doen dan” hit van de Partysquad, was ik oprecht wel opzoek naar een partytent. Hij moest groot in omtrek zijn. Er goed uit zien. Te huren en het liefst gebracht worden naar de locatie en op en afgebroken worden en ook wilde licht in de tent kunnen ophangen. Geen moeilijke opgave zou je denken? Het tegendeel is waar.

Tijd voor feest!

Ik kreeg van de gemeente Goirle de taak om een feestje op te zetten te ere van het 50 jarig bestaan van de locale bibliotheek. Het was zulk warm en zonnig weer dat werd besloten uit veiligheid voor de zon ook een partytent neer te zetten voor de mensen die de tuin in wilde tijdens de hittegolf. Ik appte wat rond binnen mijn eigen kring of iemand een party tent had, maar wilde niet zo’n onstabiel ding hebben die al jaren in de schuur lag opgevouwen en waarvan de tentstokken onder de roest zaten. Vervolgens kwam ik met verschillende bedrijven in aanraking maar de één had niets meer op voorraad. De ander had geen personeel beschikbaar. Een ander had weer geen brengservice en op een of andere manier vonden ze allemaal dat ik het zelf in elkaar kon zetten?

Toch maar binnenblijven?

Toen ik had besloten om voor te stellen het feestje enkel binnen te laten plaats vinden met de airco aan kwam een collega met de gouden tip! Partytent verhuur Brabant scheen aan alle eisen te voldoen. Met een een iet wat sceptische instelling nam ik contact op via de mail en was me al aan het bedenken hoe we het aantal mensen veilig binnen kwijt konden, toen ik binnen 5 min een mail respons kreeg met de tekst: “Wat u vraagt is geen enkel probleem, als u wilt kunnen we bellen om alles af te stemmen”. 

Zo gezegd zo gedaan, mijn verachtingen werden gemeten en overtroffen. De vriendelijkheid en vakkundigheid waren overduidelijk. Waar we achteraf gezien ontzettend geluk mee hebben gehad want de airco hield er een dag voor het feest mee op. Dus iedereen kon naar buiten want we zijn fantastisch geholpen. Iedereen van het feest committee was blij en er werd gezellig geborreld en gegeten. Wanneer je mij vraagt voor een goede partytent, weet je vast waar ik je naar toe verwijs! 

Geef een reactie

Thema door Anders Norén