actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

De perfecte trouwauto huren

trouwauto huren

Iedere vrouw (en vast ook een groot aantal mannen) droomt van een mooie bruiloft. Zo eentje als in de films, met prachtig weer, een groot landhuis waar in de tuin wordt getrouwd en later het feest zal afspelen. Of juist klassieker, in een mooie grote kerk gevuld met bloemen. Zoals op elke gelegenheid is de entree belangrijk op jouw trouwdag. De een wil aankomen in een koets en de ander wil in een mooie auto aankomen. En dan liever niet de Renault Clio die normaliter voor de deur staat. Tegenwoordig kun je een trouwauto huren, in iedere stijl die jij leuk vindt.

Klassieke trouwauto huren

Ik ben geen weddingplanner, maar ik kan wel een aantal tips geven op het gebied van een trouwauto huren. Als jij voor een klassieke bruiloft gaat, moet je hierbij ook de perfecte trouwauto huren. Een klassieke bruiloft omschrijf ik als een bruiloft in de kerk, gevuld met bloemen en een prachtige jurk met een lange sleep voor de bruid. Bijna sprookjesachtig. De perfecte entree is dan ook naar mijn mening met een koets of een wagen met paarden voor. Maar als je toch liever in een auto komt, zorg dan wel dat je een klassieker kiest. Een mooie lichtblauwe oldtimer maakt jouw entree perfect. Denk bijvoorbeeld aan een kever of een cadillac, hoe vet is dat! Let er wel op dat de borg bij oldtimers hoger is dan bij normale auto’s. Logisch ook: ze zijn een stuk waardevoller. Maar laat dit jou niet afschrikken voor een klassieke trouwauto huren: het is het waard!

Sport trouwauto huren

De sportauto’s zijn enorm geliefd onder de mannen en ook zeker een aantal vrouwen. Als jij als bruid de bruidsjonkers wil WOW-en moet je zeker een sportieve trouwauto huren. Dit geeft jouw bruiloft een stoerder tintje en een 007-vibe. Een sportauto is over het algemeen een lage en compacte auto, dus let er wel goed op dat jouw bruidsjurk hier in past en niet gelijk gekreukt is. Bovendien is het aan te raden het in- en uitstappen een aantal keer te oefenen. Dat zal namelijk best lastig gaan met hoge hakken en een enorme jurk. Maar al met al is deze trouwauto huren een stoere keuze!

Thema bruiloft

Het kan natuurlijk ook dat jouw bruiloft een thema heeft. Denk bijvoorbeeld aan het thema Londen, waar jij en jouw bruidegom elkaar de liefde hebben verklaard. Het is dan wel zo leuk om de auto die jij huurt te laten matchen aan het thema van de dag. Kies voor een speciale trouwauto huren, zoals de Londense taxi-auto. Dat maakt het helemaal af!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén