actiefadvies.nl

Online het beste advies

Blog

Wil jij contact leggen met mediums online?

Mediums online leggen contact met het hiernamaals. Zij hebben de gave om boodschappen vanuit het non-fysieke te ontvangen, die vertaald worden naar het fysieke. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met het verlies van een dierbare. Ieder heeft zijn eigen rouwproces, waar geen handleiding voor is. Soms kan een verlies zo plotseling gebeuren en zo heftig zijn, dat het lijkt alsof jouw leven stilstaat. Heb jij het gevoel dat je het verlies maar niet een plekje kan geven? Dat je nog zo graag een keer contact zou willen, om iets te vragen of bevestiging te krijgen? Mediums online helpen jou om in contact te komen met jouw dierbare, zodat je meer rust en vrede ervaart in jouw leven.

Hoe werken mediums online?

Mediums online hebben een paranormale gave. Dit houdt in dat zij dingen kunnen voelen of zien die wij met het fysieke oog niet kunnen zien of aanvoelen. Er wordt tijdens een reading met mediums online door middel van een foto van jouw dierbare contact gelegd. Zo wordt er een verbinding gelegd waarmee boodschappen overgedragen kunnen worden, of boodschappen ontvangen worden. Misschien wil je iemand nog graag vergeven of je excuses aanbieden voor iets waar je erg spijt van hebt. Het kan veel rust geven om een laatste bericht door te geven, wanneer je niet de kans hebt gehad om afscheid te kunnen nemen. Contact leggen met jouw dierbare kan jou dus helpen om meer afsluiting te ervaren, zodat je meer kan richten op het hier en nu.

Waar vind ik goede mediums online?

Contact leggen met mediums online, werkt anders dan wanneer je persoonlijk contact zoekt met een medium. Op een online paragnostenplatform vind je verschillende paragnosten, zoals astrologen, tarostisten, waarzeggers of numerologen die wat voor jou kunnen betekenen. Via het platform bekijk je verschillende profielen om te zien wie er bij jou past. Zo kan je op een laagdrempelige manier online chatten, of een telefonisch gesprek voeren met een online medium. Aangezien je persoonlijke informatie uitwisselt, wil je natuurlijk voor een medium kiezen die jij kan vertrouwen en die bekwaam is. Medium word je namelijk niet zomaar. Jarenlange ervaring en een sterke verbinding met hier hiernamaals is nodig voordat de gave wordt erkend in de spirituele gemeenschap. Kijk dus goed naar hoe lang iemand al werkzaam is en wat de ervaring van andere klanten zijn. Zo weet je zeker dat je voor een professional kiest die jou op een oprechte manier verder kan helpen in het leven.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén